Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about De manier van etiketbreuk van de etikettering van machine
Gebeurtenissen
Contacteer ons

De manier van etiketbreuk van de etikettering van machine

2021-02-23

Latest company news about De manier van etiketbreuk van de etikettering van machine

De manier van etiketbreuk van de etikettering van machine

 

Tijdens de snelle ontwikkeling van de farmaceutische markt, speelt de etiketteringsmachine ook een meer en meer belangrijke rol in de farmaceutische verpakkingsindustrie. Momenteel, omvatten de gemeenschappelijke etiketteringsmachines op de markt droge zelfklevende etiketteringsmachine, koker etiketteringsmachine, ronde fles etiketteringsmachine, hete smelting zelfklevende zelfklevende etiketteringsmachine, enz. Deze etiketteringsmachines kunnen etiketten aan vlakke oppervlakte, enige of veelvoudige kanten kleven van verpakking, het cilindrische kleven, gedeeltelijk of volledig het behandelde cilindrische kleven, het concave en hoek kleven, enz.

laatste bedrijfsnieuws over De manier van etiketbreuk van de etikettering van machine  0

 

Geen kwestie welk type van de etikettering van machine, begrijpt de structuur, zal principe en correcte verrichtingswijze van het materiaal om de rol van de etiketteringsmachine, maar in het daadwerkelijke productieproces, de etiketteringsmachine te spelen ook sommige kleine problemen ontmoeten, zodat om de normale en stabiele verrichting van het werk beter te verzekeren, moeten de gebruikers ook de gemeenschappelijke problemen en de oplossingen van de etiketteringsmachine kennen. In dit document, is het etiket op de etiketteringsmachine beschadigd en gebroken, en de relevante redenen en de oplossingen worden geanalyseerd.

 

Eerst, de etiketrand van het bodemdocument het barsten fenomeen. Dit is een gemeenschappelijk fenomeen van etiketbreuk. Tijdens etiketvervoer en verwerking, is het gemakkelijk om het bodemdocument van de etiketrand te maken kleine barsten barsten en veroorzaken, en er is een bepaalde spanning in de etiketteringsmachine, zodat is de bodem van het etiket gemakkelijk te barsten. Bovendien kan de ongepaste aanpassing van de rol op de etiketteringsmachine het bodemdocument van de rol bij de rand van het etiket aan onderbreking ook veroorzaken en het etiket om te breken. Gezien de bovengenoemde situatie, moet de gebruiker zorgvuldig controleren wanneer het laden van het etiketdocument broodje, en het etiketdocument zonder barsten selecteren.

 

laatste bedrijfsnieuws over De manier van etiketbreuk van de etikettering van machine  1

 

Ten tweede, wordt het etiket te strak gerold, dat tot zelfklevende lekkage en etiketbreuk leidt. Als het gebeëindigde etiket rewound te strak is, en de etiketteringsmachine een bepaalde spanning in het etiketteringsprocédé heeft, wanneer het etiketbroodje met lekke lijm voor automatische etikettering wordt gebruikt, zal het bodemdocument door de spanning worden beïnvloed, en het etiket zal breken. De industrie wees erop dat deze situatie aan de spanning van het steunende document en de onregelmatige breuk toe te schrijven is, zodat moet de gebruiker zorgvuldig controleren wanneer het oprollen van het etiket.

 

Ten derde, is de schillaag beschadigd. Als de schillaag (gewoonlijk de laag van de siliciumolie) van het etiket steunende document beschadigd is, zal het etiket ook gebroken worden. De belangrijkste redenen voor de schade van de versielaag zijn de tekorten in de productie en de deklaag van grondstoffen, en de ongepaste technologie in het inspectie en aanvullingsproces van de drukfabriek. Dit herinnert ook gebruikers eraan dat tijdens het kopen van de etiketteringsmachine, zij aandacht zouden moeten besteden om betrouwbare en kwaliteit gewaarborgde fabrikanten te kiezen.

 

laatste bedrijfsnieuws over De manier van etiketbreuk van de etikettering van machine  2

 

Het begrip van de gemeenschappelijke problemen en de oplossingen van de etiketteringsmachine is bevorderlijk voor het geschikte onderhoud van het materiaal. Nochtans, tijdens het gebruiken van de etiketteringsmachine, is het regelmatige onderhoud van het materiaal ook zeer belangrijk, wat de sleutel is om de levensduur en de stabiliteit van het materiaal van de etiketteringsmachine te verzekeren. Men begrijpt dat in het algemeen, na het gebruiken van het materiaal, de aandacht zou moeten worden besteed om schoon te houden, en het mechanisme van het materiaal van de etiketteringsmachine, zoals wrijvingrol, elektrodoos, zou moeten worden schoongemaakt om de netheid van het volgende gebruik te verzekeren en verontreiniging te verhinderen.

 

laatste bedrijfsnieuws over De manier van etiketbreuk van de etikettering van machine  3

 

Tegelijkertijd, moeten de gebruikers ook regelmatig inspectie en onderhoud doen, de normale bedrijfsvoering die van de machine, maar handhaven beperkt niet aan omvat: maak het papierafval en het puin schoon; verwijder het olieresidu uit de rol en de rand; gebruik een zachte borstel of een doek om de sensorlens schoon te maken; vervang regelmatig de zekering, de AC van het materiaalgebruik voeding, om de zekering te gebruiken om overbelasting te verhinderen; roest, gebruik anticorrosieve Nevel alle roestvrij staal en ijzerdelen met roestolie en veeg hen met zachte doek af.

 

laatste bedrijfsnieuws over De manier van etiketbreuk van de etikettering van machine  4

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.