Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Om drugveiligheid te verzekeren, kunnen de selectie en het onderhoud van Deklaagmachine niet worden genegeerd
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Om drugveiligheid te verzekeren, kunnen de selectie en het onderhoud van Deklaagmachine niet worden genegeerd

2021-03-25

Latest company news about Om drugveiligheid te verzekeren, kunnen de selectie en het onderhoud van Deklaagmachine niet worden genegeerd

Om drugveiligheid te verzekeren, kunnen de selectie en het onderhoud van Deklaagmachine niet worden genegeerd

 

De deklaagmachine is een soort organische filmdeklaag, in water oplosbare filmdeklaag, langzame en gecontroleerde versiedeklaag voor tabletten, pillen, suikergoed, enz. Het is een energy-saving, veilig en schoon mechatronics materiaal, geschikt voor geneesmiddelen, Chemisch product, voedsel en andere industrieën. Onder hen, in de farmaceutische industrie, het belangrijkste doel van deklaag is de verschijning van de tablet te verbeteren, vochtigheid te verhinderen, licht, dekking op bitterheid of slechte geur te vermijden, en de versieplaats en het versietarief van de drug te controleren.

 

De laatste jaren, met de snelle ontwikkeling van de farmaceutische industrie, heeft de markt van de deklaagmachine ook goede ontwikkelingskansen ingeluid. Het is opmerkend de moeite waard dat terwijl instemmend met kansen, de woeste marktconcurrentie ook heeft gevolgd, en met een laag bedekkend machinebedrijven zijn begonnen voor meer uitdagingen en nieuwe vereisten te staan. Men begrijpt dat om de stabiliteit van drugs beter te verzekeren, velen die machinefabrikanten met een laag bedekken zijn begonnen hun materiaal te verbeteren en te bevorderen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Om drugveiligheid te verzekeren, kunnen de selectie en het onderhoud van Deklaagmachine niet worden genegeerd  0

 

Bijvoorbeeld, hebben de bedrijven met deklaagmachine kleine die deklaagmachines ontwikkeld op gebruikersvereisten worden gebaseerd. Dit soort deklaagmachine bezet een kleine ruimte en kan ruimte en kosten voor ondernemingen besparen. Volgens rapporten, is het het werk principe van de kleine deklaagmachine gelijkaardig aan dat van de deklaagmachine. De drageekern wordt gecontroleerd door het programmeerbare controlesysteem in de trommel van de deklaagmachine om het ononderbroken, ononderbroken en herhaald te maken. Maak complexe baanbewegingen. Momenteel, worden de kleine deklaagmachines wijd gebruikt in geneesmiddel, chemisch product, voedsel en andere industrieën, voor suikerdeklaag van tabletten en pillen, rollend voedsel en chemische producten.

 

Er is ook een fabrikant van de deklaagmachine die ontwierp en specifiek een nieuw type van automatische deklaagmachine voor de oplossingen van het deklaagproces van diverse tabletten, pillen, en korrels ontwikkelde. Volgens rapporten, heeft de nieuwe automatische deklaagmachine een algemeen open voorontwerp dat het binnenland bij een hoge snelheid kan schoonmaken om het effect van nul impassen te bereiken. Tegelijkertijd, zijn het open installatiegebied en het pottenlichaam geschikt voor vervanging en onderhoudsruimte, met een unieke luchtkussen verzegelende structuur en een volledig verzegelde holte.

 

laatste bedrijfsnieuws over Om drugveiligheid te verzekeren, kunnen de selectie en het onderhoud van Deklaagmachine niet worden genegeerd  1

 

In het algemeen, zijn er diverse types van binnenlandse deklaagmachine, en met de ontwikkeling en de snelle vooruitgang van technologie te voorschijn, achter elkaar nog komen more and more producten met verschillende functies. Nochtans, zou men moeten opmerken dat tegelijkertijd, de farmaceutische bedrijven ook moeilijkheden wanneer het kiezen van materiaal hebben gemaakt. In dit verband, stellen de de industrieinsiders voor dat wanneer het kiezen van deklaagmachine, de farmaceutische bedrijven de eigenschappen van het product, de grootte van de duidelijke tablet, de breekbaarheid, de hardheid, en de kenmerken van de drug volgens daadwerkelijke behoeften zouden moeten overwegen, om te kiezen die hen aanpast. Productiemateriaal.

 

Bovendien wezen de de industrieinsiders ook erop dat de sleutel tot deklaagverrichting het verband tussen temperatuur, nevelvolume, en snelheid moet begrijpen. De ondernemingen moeten ook aandacht aan het dagelijkse onderhoud en onderhoud van deklaagmachines besteden. Neem het dagelijkse onderhoud als voorbeeld van kleine deklaagmachines. , Omvat het hoofdzakelijk de volgende vier punten: 1. De smeerolie in de verminderingsdoos en het smeervet in de rollende dragende holte en de olie-bewijs zegelring aan het eind van de wormschacht regelmatig moeten zouden worden vervangen. Ten tweede, als de deklaagpan niet lange tijd wordt gebruikt, zou het geschrobde schoon en de oppervlakte moeten zijn zou moeten met olie worden met een laag bedekt. Ten derde, zou het spuitpistool moeten met schoon water worden gespoeld en na elke verschuiving worden onder druk gezet om de mond worden geblokkeerd te verhinderen. Als het belemmeren voorkomt, zou de exploitant naar de instructies moeten verwijzen voor het schoonmaken. Ten vierde om ervoor te zorgen dat het wormtoestel in de verminderingsdoos aan de smeringsvoorwaarden van de transmissie voldoet, zou de temperatuurstijging van het dooslichaam tijdens verrichting geen 50°C. moeten overschrijden.

 

laatste bedrijfsnieuws over Om drugveiligheid te verzekeren, kunnen de selectie en het onderhoud van Deklaagmachine niet worden genegeerd  2

 

In het algemeen, aangezien de vraag naar farmaceutisch machines en materiaal door farmaceutische bedrijven stijgt en de vereisten hoger en hoger worden, zal het met een laag bedekken van machine, als onontbeerlijk materiaal in het farmaceutische proces, in types blijven worden verrijkt. Technisch, zal het blijven verbeteren. Bovendien zullen more and more stijlen en deklaagmachine van uitstekende kwaliteit blijven te voorschijn komen. In deze context, moeten de bedrijven meer aandacht aan de selectie en het onderhoud van deklaagmachine besteden.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.