Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Om de veiligheid en de doeltreffendheid van drugs te verzekeren, high-end is het farmaceutische materiaal essentieel
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Om de veiligheid en de doeltreffendheid van drugs te verzekeren, high-end is het farmaceutische materiaal essentieel

2021-05-13

Latest company news about Om de veiligheid en de doeltreffendheid van drugs te verzekeren, high-end is het farmaceutische materiaal essentieel

Om de veiligheid en de doeltreffendheid van drugs te verzekeren, high-end is het farmaceutische materiaal essentieel

 

Met de snelle economische en sociale ontwikkeling van ons land, brengt het publiek constant hogere eisen ten aanzien van de veiligheid, de doeltreffendheid, en de toegankelijkheid van drugs naar voren. de marktvraag na te leven en bravely om te vernieuwen en doorbraken te maken, hebben vele farmaceutische bedrijven zwaar in R&D en productie elk jaar geïnvesteerd, die aan geleidelijk aan Gevormd het huidige volledige onderzoek en ontwikkelingssysteem van laboratoriumonderzoek beginnen, proefonderzoek aan industrialisatie. Er zij op gewezen dat in dit proces, de hulp van farmaceutisch materiaal in elke verbinding onontbeerlijk is.

 

laatste bedrijfsnieuws over Om de veiligheid en de doeltreffendheid van drugs te verzekeren, high-end is het farmaceutische materiaal essentieel  0

 

Het farmaceutische materiaal verwijst naar het farmaceutische materiaal voor chemische grondstoffen en farmaceutische productieuitrusting. Het heeft altijd een onvervangbare rol in de transformatie en de bevordering van de farmaceutische industrie, evenals in het verbeteren van het concurrentievermogen van ondernemingen en het verzekeren van de veiligheid en de doeltreffendheid van drugs gespeeld. Vooral de laatste jaren, aangezien het farmaceutische materiaal complexer blijft worden, op grote schaal, ononderbroken en geautomatiseerd, het effect van materiaal op de kwaliteit van geneesmiddelen meer en meer ernstig wordt.

 

om de ontwikkeling van de farmaceutische industrie van mijn land beter te bevorderen, de laatste jaren, zijn vele farmaceutische materiaalbedrijven in mijn land de marktvraag begonnen na te leven, technologische innovatie te versnellen, samenwerking met buitenland uit te breiden, en te blijven zich naar meer geïntegreerd, geautomatiseerd, en intelligent high-end materiaal ontwikkelen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Om de veiligheid en de doeltreffendheid van drugs te verzekeren, high-end is het farmaceutische materiaal essentieel  1

 

Wat is high-end farmaceutisch materiaal? Van het huidige standpunt, high-end moet het farmaceutische materiaal materiaal aan normen, de marktvraag, en de industrietendensen eerst voldoen; ten tweede, high-end heeft het farmaceutische materiaal innovatieve technologie, sterke software en hardwaresterkte, en het ontwerp van uitstekende kwaliteit; bovendien high-end moet het farmaceutische materiaal naast hogere productkwaliteit en prestaties dan gewoon materiaal, de naverkoopdienst ook geen minder goed zijn.

 

_het be*grijpen dat onder de actief ontwikkeling van farmaceutisch beleid en onderneming, velen nieuw farmaceutisch materiaal hebben beginnen te geleidelijk aan vullen omhoog de hiaat in mijn land high-end farmaceutisch materiaal, zoals nieuw voorbereiding proces materiaal, op grote schaal bioreactor en hulp systeem, efficiënt eiwit scheiding en reiniging materiaal, ononderbroken stevig voorbereiding productie materiaal, vooruit:gaan poeder techniek materiaal, enz. Tegelijkertijd, in de modernisering, high-end, en de intelligente ontwikkeling van de industrie, zijn more and more bedrijven begonnen high-end farmaceutisch materiaal te ontwikkelen en te produceren.

 

laatste bedrijfsnieuws over Om de veiligheid en de doeltreffendheid van drugs te verzekeren, high-end is het farmaceutische materiaal essentieel  2

 

Bijvoorbeeld, zei de relevante persoon verantwoordelijk voor een farmaceutisch materiaalbedrijf eens dat het bedrijf intelligentie en actief vernieuwende materiaaltechnologie leveraging. „Wij sluiten de kartonnerende machine en de kartonnerende machine aan om een overeenkomstige productielijn te vormen. Bovendien hebben wij ook een robot palletizer, die een volledige verpakkende productielijn kan vormen.“ Momenteel, concurreren de bedrijven nog in de markt. Als high-end product, is het product gebruikt door vele grote bedrijven, en de reactie is goed geweest.

 

Andere bedrijven zijn begonnen om high-end de farmaceutische projecten van de materiaalindustrialisatie in 2019 te bouwen. Nadat het project wordt voltooid en in productie voltooid, zou de verkoopopbrengst moeten 1,2 miljard yuans bereiken en de jaarlijkse winst is 180 miljoen yuan. Het is opmerkend de moeite waard dat de lancering van het project niet alleen betekent dat de technologische innovatie van het bedrijf verder, zal bevorderd worden en een stevig aangepast voorbereiding-laboratorium zal vormen, productie-type, en sluiten-typeproductielijn van de volledige de industrieketen, maar ook dat het bedrijf een volledige oplossingsleverancier betekent begon te worden die stabiel en betrouwbaar stevig voorbereidingsmateriaal aan binnenlandse en buitenlandse klanten verstrekt.

 

laatste bedrijfsnieuws over Om de veiligheid en de doeltreffendheid van drugs te verzekeren, high-end is het farmaceutische materiaal essentieel  3

 

Natuurlijk, naast ononderbroken innovatie en onderzoek en ontwikkeling van high-end het farmaceutische materiaal van betere kwaliteit, met de huidige striktere supervisie van de farmaceutische industrie, worden het onderhoud en het beheer van farmaceutisch materiaal meer en meer belangrijk. De laatste jaren, zijn de ongevallen van de drugveiligheid niet ongewoon, een deel waarvan aan de bestaande problemen in het beheer en het onderhoud van farmaceutisch materiaal, hoofdzakelijk met inbegrip van het gebrek aan begrip van het beheer en het onderhoud van farmaceutisch materiaal door werknemers, ontoereikende investering in informatietechnologie voor farmaceutisch materiaalbeheer en onderhoud, en het gebrek aan een efficiënt beheersysteem toe te schrijven is. En methodes enz. In antwoord op de bovengenoemde situatie, stelt de industrie voor om het beheer en beheer van farmaceutisch materiaal te verbeteren door het versterken van de kwaliteitsvoorlichting van personeel, het versterken van de informatiebouw van farmaceutisch materiaalbeheer en onderhoud, het uitvoeren van een postverantwoordelijkheidssysteem, personeelsfuncties te versterken, en de efficiënte modellen van het beheerswerk te vestigen. Handhaaf het niveau, verminder de weerslag van de ongevallen van de drugveiligheid, en verbeter de veiligheid van klinisch medicijn.

 

In het algemeen, aangezien de de industrieconcurrentie intensifieert en het publiek meer aandacht aan drugveiligheid besteedt, zullen de farmaceutische bedrijven hogere eisen ten aanzien van de veiligheid, de productieefficiency, en de stabiliteit van farmaceutisch materiaal in de toekomst naar voren brengen. In deze context, naast onophoudelijk het verbeteren van de automatisering, de digitalisering, en de intelligentie van materiaal, moeten de farmaceutische materiaalbedrijven ook meer nieuwe ondersteunende die technologieën en toepassingen onderzoeken op daadwerkelijke voorwaarden worden gebaseerd aan de behoeften beter te voldoen van farmaceutische bedrijven aan high-end materiaal. Behoeften en vereisten.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.