Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Waterbehandeling
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Waterbehandeling

2022-03-29

Latest company news about Waterbehandeling

waterbehandeling

 

 

Gezuiverd water

 

Q1: Het procédé van de ruw watervoorbehandeling.

A: Mechanische filtratie, geactiveerde koolstof, waterontharder.

 

Q2: De rol van de plaatwarmtewisselaar.

A: De plaatwarmtewisselaars worden gebruikt voor sterilisatie van voorbehandelingssystemen.

 

Q3: Wat is het geleidingsvermogen van primaire omgekeerde osmoseaftakking en secundaire omgekeerde osmoseaftakking?

A: Gewoonlijk is het geleidingsvermogen van primaire omgekeerde osmoseaftakking lager dan 10, en het geleidingsvermogen van secundaire omgekeerde osmoseaftakking is lager dan 4.

 

Q4: Is RO1500L/H, dit de inputhoeveelheid riolering?

A: Gewoonlijk wordt de output geschreven, niet de input.

 

Q5: De water wordt voorbehandeling vereist vóór zowel primaire als secundaire omgekeerde osmose?

A: Ja, wordt de watervoorbehandeling vereist vóór zowel primaire omgekeerde osmose als secundaire omgekeerde osmose.

 

Q6: Het verschil tussen het halfautomatische controlesysteem en het volledig automatische controlesysteem van het systeem van de waterbehandeling.

A: Het volledig automatische controlesysteem heeft hoge prestaties, kan het direct op het touche screen worden gecontroleerd, en diverse indicatoren kunnen direct worden waargenomen.

Het halfautomatische controlesysteem is dat de exploitant manueel de klep controleert.

1. Volledig automatisch opstarten:

(1). Vóór verrichting, is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de voorbereidingen voor omgekeerde osmose zijn voltooid, en de kleppen van het voorbehandelingssysteem zijn in verrichting.

de omgekeerde osmose van (2).Primary: open primaire druk regelende klep 450, open de zoet waterklep en de geconcentreerde waterklep, zet de machtsschakelaar aan, plaats de aanjaagpomp, de primaire die hoge drukpomp en het doseren pompschakelaar aan automatisch, en druk de knoop van de verrichtingswijze aan Auto en het eenheidsbegin automatisch wordt geplaatst. Pas de primaire druk regelende klep en geconcentreerde waterklep aan om tot het bereik van het stroomtarief de geschatte waarde te maken.

(3). Secundaire omgekeerde osmose: open de secundaire druk regelende klep bij 450 graden, open de zoet waterklep en de geconcentreerde waterklep, zet de machtsschakelaar aan, plaats de secundaire schakelaar van de hoge drukpomp en de knoop van de verrichtingswijze aan automatisch, en het apparaat zal automatisch beginnen. Pas de secundaire druk regelende klep en geconcentreerde waterklep aan om tot het bereik van het stroomtarief de geschatte waarde te maken.

2. Handlaars:

de omgekeerde osmose van (1).Primary: open de primaire druk regelende klep bij 450 graden, open de zoet waterklep en de geconcentreerde waterklep, zet de machtsschakelaar aan, en de aanjaagpomp, primaire hoge drukpomp, het doseren pompschakelaar en de knoop van de verrichtingswijze aan handboek, het apparatenbegin automatisch plaatsen. Pas de primaire druk regelende klep en concentraatklep aan om tot het bereik van het stroomtarief de geschatte waarde te maken.

(2). Secundaire omgekeerde osmose: open secundaire druk regelende klep 450, open de zoet waterklep en de geconcentreerde waterklep, zet de machtsschakelaar aan, plaats de secundaire schakelaar van de hoge drukpomp en de knoop van de verrichtingswijze aan handboek, en het apparaat zal automatisch beginnen. Pas de secundaire druk regelende klep en geconcentreerde waterklep aan om tot het bereik van het stroomtarief de geschatte waarde te maken.

3. Sluiting:

(1). De schakelaars van verrichtingswijze, aanjaagpomp, primaire hoge drukpomp, secundair hoge drukpomp en het doseren pomppunt, en de schakelaar van voedingpunten aan het sluiten tegen te houden.

(2). Wanneer de voorbehandelingscontrole hand is, sluit de klep van de leidingwaterinham voor de originele wateremmer.

(3). Wanneer de voorbehandelingscontrole automatische controle is, is het beter om de klep van de ruw waterinham vóór de primaire pomp te sluiten.

(4). Als de voorbehandelingscontrole automatische controle is, moet de gastheermacht ingeschakeld 24 uren zijn, maar de stroom schakelt het paneel in kan worden afgesloten.

 

Q7: Wat is de maximumgrootte van het materiaal van de waterbehandeling?

A: 80 ton.

 

Q8: Het proces van primaire waterbehandeling. (Neem de verwerkingscapaciteit als voorbeeld van 500L per uur)

A: Ruw water - ga flocculant door ruw watertank over - zandfilter - koolstoffilter - waterontharder - veiligheidsfilter - primaire omgekeerde osmose.

 

Q9: Het proces van secundaire waterbehandeling.

A: Ruw water - ga flocculant door ruw watertank over - zandfilter - koolstoffilter - waterontharder - veiligheidsfilter - primaire omgekeerde osmose - secundaire omgekeerde osmose - EDI - precisiefiltratie - zuivere watertank - precisiefiltratie - ultraviolet - voerpomp.

 

Q10: De rol van y-Type filter in waterbehandeling.

A: De y-type filters kunnen terugvloeien en filterdeeltjes verhinderen, en voor industriële stoomfiltratie en ruwe filtratie van water over het algemeen gebruikt.

 

Q11: Wanneer makend shampoo en douchegel, welk waterniveaubehandeling wordt geadviseerd?

A: Gewoonlijk volstaat een primaire omgekeerde osmosebehandeling.

 

Q12: Het verschil tussen omgekeerde osmose en waterbehandeling.

A: De omgekeerde osmose is een deel van waterbehandeling.

 

Gedistilleerd water

 

Q1: Wat is de opslagtemperatuur?

A: De opslagtemperatuur zou boven 80°C of onder 4°C. moeten zijn.

 

Zuivere stoom

 

Q1: Hoeveel graad van water kan voor injectie worden gebruikt?

A: Het water kan slechts voor injectie worden gebruikt wanneer het 85°C. bereikt.

 

Distributiesysteem

 

Q1: Wat zijn de componenten van het distributiesysteem?

A: Opslagtanks, pompen, UV, warmtewisselaars.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.