Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Wat zijn de gemeenschappelijke mislukkingen van het gebruiken van halfautomatische capsule het vullen machines?
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Wat zijn de gemeenschappelijke mislukkingen van het gebruiken van halfautomatische capsule het vullen machines?

2021-01-06

Latest company news about Wat zijn de gemeenschappelijke mislukkingen van het gebruiken van halfautomatische capsule het vullen machines?

Wat zijn de gemeenschappelijke mislukkingen van het gebruiken van halfautomatische capsule het vullen machines?

 

De gemeenschappelijke fouten van halfautomatische capsule het vullen machine worden hieronder beschreven. De trilling van capsule het vullen machine is niet ideaal en het voltage wordt aangepast. Losse riet de schroef, haalt schroef aan. Capsuleshell wordt geschikt in de werkbankplaat, is de mond hoog of laag, en het van de dislocatieplaat en gids spoor wordt aangepast. Capsuleshell heeft teveel omgekeerde hoofden (meer dan 3%), wordt de vibrator niet behoorlijk aangepast, omdat het aangewezen voltage of de grootte van capsuleshell niet aan norm beantwoorden, gekwalificeerde capsuleshell wordt geselecteerd. Capsuleshell op de plaat wordt geplakt kan niet vallen, capsuleshell vervangen of de positie van dislocatieplaat en plaatgat aanpassen dat.

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de gemeenschappelijke mislukkingen van het gebruiken van halfautomatische capsule het vullen machines?  0laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de gemeenschappelijke mislukkingen van het gebruiken van halfautomatische capsule het vullen machines?  1

 

De vorm kan niet in het spoor, de lente geplakte van de het achterste deeldruk van het gidsspoor of geplakte capsulevariant worden teruggesteld. Installeer de lente of de hoogste staaf opnieuw en duw de geplakte capsule onder. De slijtage van de gidsplaat in de vorm beïnvloedt met lage tarieven van capsulekoker, de vervanging van de nieuwe vorm van de capsule het vullen machine of het losmaken van het plaatsen aan beide kanten, het vastmaken van de plaatsende spijker, de wijziging of de vochtigheid van de capsule, en de vervanging van capsuleshell.

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de gemeenschappelijke mislukkingen van het gebruiken van halfautomatische capsule het vullen machines?  2laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de gemeenschappelijke mislukkingen van het gebruiken van halfautomatische capsule het vullen machines?  3

 

De capsule van LTPM CHINA is de Halfautomatische het vullen machine geschikt voor het vullen van 000# - capsule GLB, lichaam en poeder. Het is geschikt voor kleine en middelgrote farmaceutische fabriek, de fabriek van het gezondheidsproduct, het ziekenhuis, diergeneeskundefabriek, onderzoekinstituut, laboratorium, pesticidefabriek en kleine en middelgrote gegroepeerde productie van apotheek met meer patiënten. Gebruikend gatenstop vullende, intermitterende verrichting, de snelheidsregelgeving van de frequentieomzetting, geschikt voor poederomwenteling of korrelcapsuletabletten automatisch om zaaien te voltooien, sub-capsule, die (de verwijdering van de afvalcapsule) etc. vullen, slotcapsule, afgewerkt productoutput.

Alle delen van contact met drugs worden opgenomen van roestvrij staalprecisie, met stof schoonmakend apparaat om aan de „GMP“ standaardvereisten te voldoen.

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de gemeenschappelijke mislukkingen van het gebruiken van halfautomatische capsule het vullen machines?  4

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.