Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Welke factoren beïnvloeden de gekorrelde producten van de hoge snelheid mengt granulator?
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Welke factoren beïnvloeden de gekorrelde producten van de hoge snelheid mengt granulator?

2021-05-28

Latest company news about Welke factoren beïnvloeden de gekorrelde producten van de hoge snelheid mengt granulator?

Welke factoren beïnvloeden de gekorrelde producten van de hoge snelheid mengt granulator?

 

Hoge snelheid die granulator mengen is een soort zich het mengen en materiaal de korrelen, dat kan worden gebruikt om geneeskundeingrediënten te mengen. In termen van technologie, combineert de hoge snelheid die granulator mengen het proces in twee stappen om zich te mengen en de korreling, die niet alleen tijd bespaart maar ook GMP aan vereisten voldoet, vermindert kruisbesmetting, en verbetert efficiency. De methode is goed - ontvangen door gebruikers.

 

Nochtans, vergelijkbaar geweest met de vereisten van huidige formuleringsontwikkeling, hebben de traditionele technologie van zich hoge snelheid het mengen en de korreling duidelijke tekortkomingen. Men rapporteert dat de hulpdiematerialen in traditionele natte korreling worden gebruikt tot gepoederde suiker, zetmeel, dextrien etc. vaak beperkt zijn. Onder hen, heeft de gepoederde suiker duidelijke hygroscopiciteit; het zetmeel zal het geleidelijk aan zijn zwellend effect wanneer het ontmoeten van zuur, alkali, of in de vochtige en verwarmde omstandigheden hydroliseren en verliezen; het dextrien mengt zich in de bepaling van de inhoud van bepaalde drugs, zodat heeft de traditionele natte korreling duidelijke beperkingen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Welke factoren beïnvloeden de gekorrelde producten van de hoge snelheid mengt granulator?  0

 

Bovendien gebruikt het traditionele proces vaak empirische oordelen op het aandeel van het uittreksel en de consistentie van het uittreksel om de hoeveelheid vulstoffen te bepalen, die de kwaliteitscontrolenormen van de voorbereiding beïnvloedt. Voor hygroscopische drugs en vulstoffen, als de natte korrelingstechnologie wordt gebruikt om korrels voor te bereiden, samen zullen de korrels worden gedrukt, veroorzakend adhesie, strook-als zachte materialen, kleverige netten en andere fenomenen. De voorbereide korrels zijn te hard en hebben slechte oplosbaarheid en slechte kwaliteit. stabiel.

 

Aangezien de farmaceutische industrie hogere en hogere eisen ten aanzien van farmaceutische technologie heeft, moet de natte korrelingstechnologie ook tempo met The Times houden. Slechts meer kunnen energy-saving, meer ecologisch veilige en veilige korrelingsmethodes in de markt worden toegepast. De onderzoekers vonden dat de combinatie van het dynamische en statische drogen, d.w.z., de het drogen methode in twee stappen die in het het drogen proces van natte korreling wordt gebruikt, de drogende cyclus van de natte korrels kan verkorten en de productieefficiency verhogen.

 

Men begrijpt dat de korrels door zich hoge snelheids het mengen en korreling onregelmatige vormen, de eenvormige distributie van de deeltjesgrootte, en betere structuren dan andere traditionele korrelingsprocédés hebben worden geproduceerd, maar hun gekorrelde producten zullen door vele factoren worden beïnvloed die.

 

laatste bedrijfsnieuws over Welke factoren beïnvloeden de gekorrelde producten van de hoge snelheid mengt granulator?  1

 

Eerst, de snelheid van het het bewegen blad en het scherpe mes. Volgens de industrie, zijn de grootte en de distributie van de deeltjesgrootte direct verwant met de snelheid van het het bewegen blad en het scherpe mes. Wanneer de snelheid van het scherpe blad langzaam is, wordt de deeltjesgrootte groter, en wanneer de snelheid snel is, wordt de deeltjesgrootte kleiner; wanneer de snelheid van het het bewegen blad langzaam is, is de deeltjesgrootte klein, en sneller de snelheid is, is groter de deeltjesgrootte. De twee functies zijn tegenover.

 

Ten tweede, de invloed van zich het mengen en het korrelen procedures en tijd. Tijdens de verrichting van de hoge snelheids mengende en korrelende machine, veroorzaakt de omwenteling van de het bewegen peddel de materialen in de pot om aan de ruimte te rollen, zodat de bodemmaterialen omhoog langs de muur van de pot worden geworpen, en deze actie is opeenvolgend zacht. Het zachte materiaal wordt geduwd aan het snelle scherpe mes en de besnoeiing in deeltjes verschillende grootte. Aangezien de deeltjes over voor een periode rollen, worden zij rond gemaakt en geleidelijk aan worden sferisch. Men kan zien dat de snelheid en de tijd van het het bewegen blad en het scherpe mes korrelingsgranularity beïnvloeden.

 

laatste bedrijfsnieuws over Welke factoren beïnvloeden de gekorrelde producten van de hoge snelheid mengt granulator?  2

 

Ten derde, de invloed van materiaal en concentratie. In de productie van natte gemengde korreling, worden de alcoholkorreling of de korreling van het dextrienbindmiddel algemeen gebruikt, maar er zijn bepaalde verschillen tussen de twee soorten korreling. De alcohol wordt algemeen gebruikt voor korreling. Omdat de alcohol geen viscositeit heeft en het een het losmaken effect heeft, is deze methode ideaal voor het korrelen van traditionele Chinese geneesmiddelen met hoge viscositeit. Als het dextrien voor korreling wordt gebruikt, aangezien het dextrien kleverig is en een polymerisatieeffect heeft, zijn de geproduceerde deeltjes groot en ruw, en drogen is langzaam. Deze methode is ideaal voor westelijke geneeskunde zonder viscositeit.

 

laatste bedrijfsnieuws over Welke factoren beïnvloeden de gekorrelde producten van de hoge snelheid mengt granulator?  3

 

Bovendien of het als materiaal na verdunning van geconcentreerd uittreksel, of het gebruiken van dextrien wordt gebruikt of andere bindmiddelenmaterialen, wanneer het produceren van kleinere deeltjes, dunner kan de dunne modderconcentratie van het materiaal zijn, en wanneer de grotere deeltjes worden vereist, kan het materiaal de dunne modderconcentratie lichtjes dikker zijn.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.