Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Wat gebeurt wanneer de neveldroger niet droog of niet omhoog verwarmt?
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Wat gebeurt wanneer de neveldroger niet droog of niet omhoog verwarmt?

2020-11-16

Latest company news about Wat gebeurt wanneer de neveldroger niet droog of niet omhoog verwarmt?

Wat gebeurt wanneer de neveldroger niet droog of niet omhoog verwarmt?

 

Op geneeskunde, de chemische industrie, voedsel en andere gebieden, is de neveldroger een gemeenschappelijk materieel drogend materiaal, spelend een belangrijke rol. De gegevens tonen aan dat in 2017, de totale marktomvang van de globale neveldroger de V.S. $1 miljard 68 miljoen was, en de marktschaal steeg gestadig de laatste jaren. Men schat dat de markt de V.S. $1 miljard 611 miljoen tegen eind 2025 zal bereiken.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat gebeurt wanneer de neveldroger niet droog of niet omhoog verwarmt?  0

 

Maar vele gebruikers wijzen op dat tijdens het gebruiken van neveldroger, het materiaal vaak niet droog lijkt, verwarmend niet of het drogen effect niet, hoe is is dit één ding goed? Hoe te om dit probleem op te lossen?

 

Een fabriekstechnicus zei dat toen de neveldroger in de bovengenoemde situatie verscheen, me niet eerst ongerust maak, kunt u het eerst controleren zelf. Als u het kunt oplossen zelf, kunt u het oplossen zelf.

 

„Bijvoorbeeld, als het door het verwarmen afgesneden elementenmislukking of thermische overbelasting wordt veroorzaakt, kan het alleen worden opgelost.“ De technicus zei dat de reden voor het algemene niet drogen is dat er geen juiste luchtstroom in de neveldroger is, en slechts door de luchtstroom te verbeteren kan de voorwaarde het het probleem oplossen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat gebeurt wanneer de neveldroger niet droog of niet omhoog verwarmt?  1

 

Als het probleem niet door luchtstroom wordt veroorzaakt, kunt u naar de volgende methodes verwijzen:

 

1. controleer of de slang van de neveldroger of neiging belemmerd is, omdat het belemmeren of het buigen de de afvloeiingsmachine van de luchtstroom zal beïnvloeden, resulterend in slechte luchtcirculatie, belemmerend de normale temperatuurstijging van de droger, en waarbij het het drogen effect wordt beïnvloed.

 

2. als de slang niet of neiging wordt geblokkeerd, is het noodzakelijk om te controleren of het materiaal overbelast is. Zodra het materiaal wordt overbelast, zal het stagnatie van de neveldroger veroorzaken en zal de lucht onbekwaam maken om vrij verkeer te bereiken.

 

3. zodra de oververhitting van de neveldroger, het niet alleen de prestaties van de machine, zal beïnvloeden maar ook gemakkelijk de machine zal beschadigen. Als de thermische overbelasting is afgesneden, kan het eenvoudig terugstellen worden gemaakt; als de neveldroger ernstig beschadigd is, is het noodzakelijk om professioneel onderhoudspersoneel te vinden om het te behandelen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat gebeurt wanneer de neveldroger niet droog of niet omhoog verwarmt?  2

 

In de de industriemening, in feite, zijn deze mislukkingen in neveldroger normaal, omdat het materiaal enkel als een auto is, goede producten zijn gemakkelijk om lange tijd, een bepaalde invloed op de prestaties te dragen en te dragen en te hebben. „Als een onderhoud van autobehoeften, zou de neveldroger gewoonlijk aandacht aan onderhoud ook moeten besteden om de machine beter om te maken stabiele verrichtingsstaat te handhaven, om de productie beter te dienen.“

 

Bijvoorbeeld, in het onderhoud van neveldroger, zou de aandacht aan het schoonmaken van en het houden van materiaal schoon moeten worden besteed. Als het vuil aanwezig is, maak op tijd schoon. Wanneer het schoonmaken van de neveldroger, zou de bijzondere aandacht aan ontvochtigingstoestellen, gas het reinigen apparaten en ventilators moeten worden betaald, om de stroom te verhinderen van water in deze apparaten tijdens het schoonmaken. Tegelijkertijd, is de regelmatige inspectie ook een taak die niet kan worden veronachtzaamd. De gebruikers moeten delen van neveldroger controleren en aanpassen regelmatig, smeerolie aan smeringsdelen en delen op tijd toevoegen.

 

De dreiging van de achterkoper zou de producten van de gekwalificeerde fabrikanten erkennen, de kwaliteit van producten moeten kunnen verzekeren en klantenservice verzekeren, zodat de kopers zorgen kunnen vermijden. Daarom zouden de kopers goederen kiezen en zorgvuldig moeten verkopen bij drie keer.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.