Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Wat zou ik als de aftakkingskwaliteit van de farmaceutische Machine van de Waterreiniging moeten doen is verslechterd?
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Wat zou ik als de aftakkingskwaliteit van de farmaceutische Machine van de Waterreiniging moeten doen is verslechterd?

2021-07-30

Latest company news about Wat zou ik als de aftakkingskwaliteit van de farmaceutische Machine van de Waterreiniging moeten doen is verslechterd?

Wat zou ik als de aftakkingskwaliteit van de farmaceutische Machine van de Waterreiniging moeten doen is verslechterd?

 

In de farmaceutische industrie, is het reinigingswater een onontbeerlijke factor, en de kwaliteit van reinigingswater in zal het productieproces van geneesmiddelen een directe invloed op de verscheidenheid van geneesmiddelen hebben. Daarom heeft het farmaceutische water hoge eisen ten aanzien van waterkwaliteit, en de kwaliteit van zijn producten is onderworpen aan strikte supervisie.

 

Met de ontwikkeling van wetenschap en technologie, wordt het farmaceutische materiaal constant bijgewerkt en bijgewerkt, en de bestaande farmaceutische industrie gebruikt over het algemeen zuiver watermateriaal om het milieu van het productiewater te verbeteren.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat zou ik als de aftakkingskwaliteit van de farmaceutische Machine van de Waterreiniging moeten doen is verslechterd?  0

 

wegens het aanpassingsvermogen en de flexibiliteit van de Machine van de Waterreiniging, kan het aan de eisen van de industrie voor aseptisch zuiver water voldoen, dat gemak aan de productie en de verrichting van de farmaceutische fabriek, brengt en een waarborg voor de veiligheid van watervoorziening in de farmaceutische industrie is.

 

Nochtans, zijn er diverse types van zuiver watermateriaal op de markt en er zijn vele fabrikanten. Voor farmaceutische bedrijven, wanneer de kopende farmaceutische machine van het reinigingswater, zowel procesontwerp als materiële selectie streng moet zijn.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat zou ik als de aftakkingskwaliteit van de farmaceutische Machine van de Waterreiniging moeten doen is verslechterd?  1

 

Onlangs die, zeiden sommige gebruikers dat de kwaliteit van het materiaal van de waterreiniging door hen wordt gebruikt gewaarborgd is, maar na een periode, schijnt de waterkwaliteit nog worden gedegradeerd. Is deze zou situatie normaal en wat moeten worden gedaan?

 

Sommige fabriekstechnici zeiden dat het gebruikseffect en de levensduur van het materiaal van de waterreiniging niet alleen verwant met zijn eigen kwaliteit zijn, maar ook verwant met of de gebruikelijke verrichting van de gebruiker gestandaardiseerd is en of het regelmatig wordt gehandhaafd. Daarom wanneer de waterkwaliteit van de machine van de waterreiniging vermindert, is er geen behoefte om zich over het materiaal ongerust te maken. Controleer en los problemen op.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat zou ik als de aftakkingskwaliteit van de farmaceutische Machine van de Waterreiniging moeten doen is verslechterd?  2

 

Zo hoe te om de verslechtering van de waterkwaliteit van de machine van de waterreiniging te behandelen? Sommige die behandelingsmethodes door de bovengenoemde personen worden gecompileerd zijn voor verwijzing in de industrie.

 

1. Controle of de werkomgeving van de machine van de waterreiniging gekwalificeerd is, omdat het zuivere watermateriaal bepaalde eisen ten aanzien van de arbeidsvoorwaarden heeft. Als de index van de waterinham en de werkomgeving niet aan de het werk vereisten voldoen, zal het direct het effect van de waterproductie beïnvloeden, daardoor verminderend het zuivere watermateriaal de kwaliteit van het geproduceerde water;

2. In aanwezigheid van onredelijke filter materiële gradatie, zou het type van filtermateriaal moeten worden veranderd of de dikte van de filter materiële laag moeten zou worden verhoogd:

3. Versterk het voorbehandelingssysteem om de inhoud van organisch stof in de zijrivier te verminderen;

4. Versterk het effect van de coagulatiebehandeling van de zijrivier, en selecteer en gebruik efficiëntere stollingsmiddelen;

5. Sluit de tank om het de distributiesysteem van het terugslagwater te reviseren;

6. Verlaag het filtratietarief;

7. Vind de oorzaak van het luchtslot en elimineer het;

8. Vind de oorzaak van de modderbal en elimineer het.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat zou ik als de aftakkingskwaliteit van de farmaceutische Machine van de Waterreiniging moeten doen is verslechterd?  3

 

Tegelijkertijd, stelde de persoon ook voor dat de gebruikers de machine van de waterreiniging moeten regelmatig handhaven. Bijvoorbeeld, zou het interne filterelement regelmatig moeten worden schoongemaakt of worden vervangen, en het interne filterelement zou moeten regelmatig voor het materiaal van de ultra-waterbehandeling worden schoongemaakt of worden vervangen. Omdat zal geen kwestie welk soort materiaal wordt gebruikt, het filterelement heel wat onzuiverheden na een periode van het werk absorberen, en het is gemakkelijk een broedplaats voor bacteriën te worden.

 

In de het levenscyclus van het filterelement, zou de norm van regelmatige vervanging strikt moeten worden uitgevoerd, en de post-onderhoudsdienst van het filterelement moeten zou worden gestandaardiseerd om de waterkwaliteit van het zuivere watermateriaal te verzekeren.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat zou ik als de aftakkingskwaliteit van de farmaceutische Machine van de Waterreiniging moeten doen is verslechterd?  4

 

Bovendien moeten de gebruikers ook de machine van de waterreiniging schoonmaken regelmatig, die het van het de dienstcyclus en gebruik effect van het materiaal kan effectief verbeteren. Wat betreft de reinigingsmethode van zuiver watermateriaal die, kunnen de gebruikers door de het schoonmaken instructies schoonmaken door de fabrikant worden verstrekt, of zij kunnen door de fabrikant uit hun naam worden schoongemaakt.

 

De persoon zei dat de correcte reinigingsmethode van de machine van de waterreiniging zeer belangrijk is en aandacht aan door gebruikers moet worden besteed. De schoonmakende die stappen door de algemene fabrikanten worden goedgekeurd zijn: vorm eerst schoonmaken vloeibaar-ingevoerd de schoonmakende vloeistof bij het waterpomp van de zwakstroom tarief-omloop-door*weken-hoge stroom cyclus-spoelt. Het regelmatige schoonmaken kan niet alleen de stabiele waterproductie van het gezuiverde watermateriaal verzekeren, maar ook effectief het uitbreiden. De levensduur van het omgekeerde osmosemembraan is beter, en de bedrijfskosten worden zeer bespaard.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.