Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Waarom verschijnt de centrifugaalneveldroger aan materiële stok aan de drogende kamermuur?
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Waarom verschijnt de centrifugaalneveldroger aan materiële stok aan de drogende kamermuur?

2021-07-30

Latest company news about Waarom verschijnt de centrifugaalneveldroger aan materiële stok aan de drogende kamermuur?

Waarom verschijnt de centrifugaalneveldroger aan materiële stok aan de drogende kamermuur?

De centrifugaalneveldroger is een materiaal dat een centrifugaalverstuiver gebruikt om sommige vloeibare materialen te drogen. Het heeft de kenmerken van snelle het drogen snelheid, vereenvoudigd productieproces, geschikt voor ononderbroken controle van productie, en betere productzuiverheid. Het wordt wijd gebruikt in voedsel, chemisch product, geneesmiddel, en de farmaceutische industrieën, evenals Milieubescherming en andere industrieën.

laatste bedrijfsnieuws over Waarom verschijnt de centrifugaalneveldroger aan materiële stok aan de drogende kamermuur?  0

Het het werk principe van centrifugaalneveldroger is: de lucht gaat door de filter en de verwarmer over, ingaat de luchtverdeler op de bovenkant van de centrifugaalneveldroger, en de hete lucht gaat gelijk de neveldroger in een spiraalvormige vorm in. De grondstoffenvloeistof wordt gepompt van de grondstoffen vloeibare tank door de filter aan de centrifugaalverstuiver op de bovenkant van de droger, zodat de materiële vloeistof in zeer kleine druppeltjes wordt bespoten. Het is droog onmiddellijk in afgewerkt product, en het afgewerkte product wordt gelost van de bodem van de droogtoren en de cycloonseparator, en de uitlaatlucht wordt gelost door de ventilator. Men begrijpt dat de gebruikers de verwarmingsmethode, de stofinzameling en de methode van de stofverwijdering volgens de daadwerkelijke situatie kunnen ook selecteren.

laatste bedrijfsnieuws over Waarom verschijnt de centrifugaalneveldroger aan materiële stok aan de drogende kamermuur?  1

 

Momenteel, is de toepassing van de drogers van de centrifugenevel op het gebied van geneeskunde zeer ruim geweest. Er is een grote verscheidenheid van producten op de markt, die de het drogen efficiency van de farmaceutische industrie hoger maakt. om de uniformiteit, de vloeibaarheid en de oplosbaarheid van de materiële producten te verbeteren, heeft sommige het materiaalfabrikanten van de neveldroger het ook onderzoek en ontwikkelingsinspanningen verhoogd en blijven vernieuwen processen om een droger van de hoge snelheids centrifugaalnevel met snellere het drogen snelheid, hogere productzuiverheid, en geschiktere verrichting en controle te creëren om aan de nieuwe behoeften en de vereisten te voldoen van het materiële drogen van farmaceutische bedrijven.

laatste bedrijfsnieuws over Waarom verschijnt de centrifugaalneveldroger aan materiële stok aan de drogende kamermuur?  2

 

Er zij op gewezen dat tijdens het gebruiken van centrifugaalneveldrogers, vele gebruikers vinden vaak dat de pijpen van het materiaal defect zijn. Bijvoorbeeld, tijdens het productieproces van centrifugaalnevel het drogen materiaal, is de snelheid van de atomiseringspijpen te laag, is het verdampingstarief te laag, en de centrifugaalpijpen lopen. Er zijn lawaai of van tijd tot tijd trillingen, en zelfs kan het materiaal niet normaal werken. Daarom is het zeer belangrijk om de oorzaken van pijpmislukkingen te begrijpen en de problemen op te lossen.

 

Zo zou, hoe wij het moeten behandelen? De industrie gelooft dat er twee aspecten voor verwijzing zijn. Eerst, als u lawaai of trilling tijdens de verrichting van de centrifugaalatomiseringspijp vindt, kan het door het ongepast schoonmaken en onderhoud van de pijp van het nevel het drogen materiaal worden veroorzaakt, resulterend in overblijvende substanties in de pijp of het buigen en misvorming van de as; de tweede kan ook door slecht dynamisch saldo van de centrifugaalschijf worden veroorzaakt.

 

„Als de pijpsnelheid te laag is en het verdampingstarief te laag is, kan het zijn dat de centrifugaalpijpcomponenten defect zijn. U moet ophouden en gebruikend de pijp eerst de interne componenten van de pijp controleren. De reden kan zijn: het luchtvolume van het volledige systeem wordt verminderd; de inhamtemperatuur van de hete lucht is laag; Er is luchtlekkage in het materiaal, en de koude lucht gaat de drogende ruimte in.“ De bovengenoemde bovengenoemde persoon.

 

Het is zeer belangrijk om de pijp van neveldroger schoon te maken en te handhaven regelmatig, anders kan het verdere mislukkingen van tijd tot tijd veroorzaken. Die de problemen op te lossen door dit soort redenen worden veroorzaakt, is de methode te controleren of er overblijvende substanties in de nevelschijf zijn, en als er om het even welk zijn, zou het op tijd moeten worden schoongemaakt; als de as om abnormaal wordt gevonden te zijn, moet het worden vervangen. Het dynamische saldo van de centrifugaalschijf zou moeten worden weer aangepast of worden vervangen om het probleem van pijpmislukking op te lossen.

laatste bedrijfsnieuws over Waarom verschijnt de centrifugaalneveldroger aan materiële stok aan de drogende kamermuur?  3

Bovendien wordt het voorgesteld in de industrie om te controleren of de roterende snelheid van de centrifuge normaal is; controleer of de positie van het nevel het drogen materiaal regelende klep correct is centrifugeert; controleer of de luchtfilter en van de luchtverwarmer pijpen worden geblokkeerd; controleer of het netvoltage normaal is; controleer of de straalkachel het normale Werk is; controleer of de verbinding van elke component van het nevel het drogen materiaal, enz., wordt verzegeld en een goed werk van inspectie doet om het probleem verder problemen op te lossen en op te lossen, om de stabiliteit van de materiaal volgende tijd te verzekeren.

laatste bedrijfsnieuws over Waarom verschijnt de centrifugaalneveldroger aan materiële stok aan de drogende kamermuur?  4

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.