Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Waarom is de reden van centrifugaalneveldroger lijkt om zich aan nevel het drogen kamer te houden? Hoe te om het probleem bij Nevel het Drogen Machinepoeder het plakken op te lossen?
Gebeurtenissen
Contacteer ons

Waarom is de reden van centrifugaalneveldroger lijkt om zich aan nevel het drogen kamer te houden? Hoe te om het probleem bij Nevel het Drogen Machinepoeder het plakken op te lossen?

2021-06-29

Latest company news about Waarom is de reden van centrifugaalneveldroger lijkt om zich aan nevel het drogen kamer te houden? Hoe te om het probleem bij Nevel het Drogen Machinepoeder het plakken op te lossen?

Waarom is de reden van centrifugaalneveldroger lijkt om zich aan nevel het drogen kamer te houden? Hoe te om het probleem bij Nevel het Drogen Machinepoeder het plakken op te lossen?

 

De centrifugaalneveldroger is een apparaat dat een centrifugaalverstuiver gebruikt om sommige vloeibare materialen te drogen. De neveldroger heeft de kenmerken van snelle het drogen snelheid, vereenvoudigd productieproces, geschikt voor ononderbroken controle van productie, en betere productzuiverheid. Het wordt wijd gebruikt in voedsel, chemisch product, geneesmiddel, en de farmaceutische industrieën. Milieubescherming en andere industrieën.

 

laatste bedrijfsnieuws over Waarom is de reden van centrifugaalneveldroger lijkt om zich aan nevel het drogen kamer te houden? Hoe te om het probleem bij Nevel het Drogen Machinepoeder het plakken op te lossen?  0

 

Het het werk principe van de centrifugaalneveldroger is: de lucht gaat door de filter en de verwarmer over, ingaat de luchtverdeler op de bovenkant van de centrifugaalneveldroger, en de hete lucht gaat uniform de kamer van de nevel drogende machine in een spiraalvormige vorm in. De materiële vloeistof wordt gepompt van de materiële vloeibare tank door de filter aan de centrifugaalverstuiver op de bovenkant van de kamer van de nevel drogende machine, zodat de materiële vloeistof in zeer kleine mistdruppeltjes wordt bespoten. De materiële vloeistof contacteert de hete lucht tegelijkertijd, en het water verdampt snel. Het is droog onmiddellijk in afgewerkt product, en het afgewerkte product wordt gelost van de bodem van de de toren en de cycloonseparator van de nevel drogende machine, en het uitlaatgas wordt gelost door de ventilator. Men begrijpt dat de gebruikers de verwarmingsmethode, de stofinzameling en de methode van de stofverwijdering volgens de daadwerkelijke situatie kunnen ook selecteren.

 

Momenteel, is de toepassing van centrifugaalneveldrogers op het gebied van geneeskunde zeer ruim geweest. Er is een grote verscheidenheid van producten op de markt, die de het drogen efficiency van de farmaceutische industrie hoger maakt. om de uniformiteit, de vloeibaarheid en de oplosbaarheid van de materiële producten te verbeteren, intensifiëren sommige materiaalfabrikanten ook onderzoek en ontwikkeling, blijven vernieuwen het proces, en creëren een droger van de hoge snelheids centrifugaalnevel met snellere het drogen snelheid, hogere productzuiverheid, en geschiktere verrichting en controle om aan de nieuwe behoeften en de vereisten te voldoen van het materiële drogen van farmaceutische bedrijven.

 

Er zij op gewezen dat tijdens het gebruiken van centrifugaalneveldrogers, vele gebruikers vinden vaak dat de Atomiseringspijp van het materiaal defect is. Bijvoorbeeld, tijdens het productieproces van centrifugaalneveldrogers, is de snelheid van de Atomiseringspijpen te laag, is het verdampingstarief te laag, en de centrifuge atomiseert pijpen loopt. Er zijn lawaai of van tijd tot tijd trillingen, en zelfs kan het materiaal niet normaal werken. Daarom is het zeer belangrijk om de oorzaken van de mislukkingen van de nevelpijp te begrijpen en de problemen op te lossen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Waarom is de reden van centrifugaalneveldroger lijkt om zich aan nevel het drogen kamer te houden? Hoe te om het probleem bij Nevel het Drogen Machinepoeder het plakken op te lossen?  1

 

Zo zou, hoe wij het moeten behandelen? De industrie gelooft dat er twee aspecten voor verwijzing zijn. Eerst, als u lawaai of trilling tijdens de verrichting van de centrifugaalpijp in de Kamer van de Nevel Drogende machine vindt, kan het door het ongepast schoonmaken en onderhoud van de pijp van de neveldroger worden veroorzaakt, resulterend in overblijvende substanties in de pijp of het buigen en misvorming van de as; de tweede kan ook door slecht dynamisch saldo van de centrifugaalschijf worden veroorzaakt.

 

„Als de pijpsnelheid te laag is en het nevel het drogen verdampingstarief te laag is, kan het zijn dat de centrifugaalpijpcomponenten defect zijn. U moet ophouden en gebruikend de pijp eerst de interne componenten van de pijp controleren. De reden kan zijn: het luchtvolume van het volledige systeem wordt verminderd; de inhamtemperatuur van de hete lucht is laag; Er is luchtlekkage in het materiaal, en de koude lucht gaat de drogende ruimte in.“ De bovengenoemde bovengenoemde persoon.

 

laatste bedrijfsnieuws over Waarom is de reden van centrifugaalneveldroger lijkt om zich aan nevel het drogen kamer te houden? Hoe te om het probleem bij Nevel het Drogen Machinepoeder het plakken op te lossen?  2

 

Het is zeer belangrijk om de nevelpijp van de centrifugaalneveldroger schoon te maken en te handhaven regelmatig, anders kan het verdere mislukkingen van tijd tot tijd veroorzaken. Die de problemen op te lossen door dit soort redenen worden veroorzaakt, is de methode te controleren of er overblijvende substanties in de nevelschijf zijn, en als er om het even welk zijn, zou de nevel drogende machine op tijd moeten worden schoongemaakt; als de as om abnormaal wordt gevonden te zijn, moet het worden vervangen. Het dynamische saldo van de centrifugaalschijf zou moeten worden weer aangepast of worden vervangen om het probleem van pijpmislukking op te lossen.

 

Bovendien wordt het voorgesteld in de industrie om te controleren of de omwentelingssnelheid van de centrifuge normaal is; controleer of de positie van de neveldroger regelende klep correct is centrifugeert; controleer of de luchtfilter en van de luchtverwarmer pijpen worden geblokkeerd; controleer of het netvoltage normaal is; controleer of de straalkachel het normale Werk is; controleer of de verbinding van elke component van de neveldroger, enz., wordt verzegeld en een goed werk van inspectie doet om het probleem verder problemen op te lossen en op te lossen, om de stabiliteit van de materiaal volgende tijd te verzekeren.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.