Bericht versturen
Huis > producten > De Machine van de blaarverpakking >
De Verpakkingsmachine van de aluminium Plastic Automatische Blaar, het Pak Verzegelende Machine van de Hoge snelheidsblaar

De Verpakkingsmachine van de aluminium Plastic Automatische Blaar, het Pak Verzegelende Machine van de Hoge snelheidsblaar

blaar verpakkend materiaal

de verpakkingsmachine van de tabletblaar

Plaats van herkomst:

ZheJiang, China (Vasteland)

Merknaam:

LTPM CHINA

Certificering:

CE

Modelnummer:

Dph-260

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productgegevens
Snelheid (Standaardplaat 80mm×57mm×3):
60-130cut/min
Capaciteit:
10800-32400strip/hour
Werkingsgebied:
20-250 mm
Max. die Gebied vormen:
260*250mm
Max.Depth:
12mm
Het voorverwarmen van Macht:
2KW (×4)
Hitte - het verzegelen Macht:
3KW
Servomotormacht:
0.75KW X 2
Hoofdmotor:
1.5KW
Productbeschrijving

Dph-260 het Plastiek van het Hoge snelheidsaluminium

De Machine van de blaarverpakking

Eenvoudige Inleiding:

Dph-260 is de machine van de blaarverpakking een machine goedkeurt in de loodpositie van kwaliteit, goed vermogen, globale functie, goede betrouwbaarheid en hoge productiviteit. Het keurt auto-controleert technologie goed en gebruikt nieuwe materiële, nieuwe ambacht, en nieuwe technologie om de structuur redelijker te maken.

Dph-260 combineren de voordelen van zich het goede vormen van de vlakke machine van de patroonverpakking en hoge snelheid van de machine van het rolpatroon. Het vormen zich zou in met lage snelheid kunnen worden gedaan door redelijke snelheid aanpassing. En de verzegelende post, de samenpersende post en de ponsenpost konden een snelheid van 120 bereiken snijdend per minuut. De hoge snelheid is met perfecte functie

Deze reeksmachine is bij hoge nauwkeurig en de recentste die rol en plaattype machine van de blaarverpakking, door ons bedrijf wordt ontwikkeld. Het is op de farmaceutische industrie, de voedselindustrie, medisch toestel en elektronisch gebied van toepassing. Het is geschikt voor verpakkingscapsules, tabletten, melkstukken, suikergoed, elektronisch element en gelijkaardig materiaal, met het verzegelen verpakking in aluminiumpvc, document de Blaarpakket van pvc.

 

Eigenschap:

  • Plaat-type universele voeder hoewel gemakkelijke en niet hoge efficiënt, het zeer uitgebreid en geschikt voor grote grootte en kleine groottecapsule, diverse tabletten en pillen wordt toegepast.
  • Hoge snelheid het trillen het voeden. De voeder kan geschikt voor om het even welke snelheid van de machine. Onze Trillingsvoeder keurt Roestvrij staalbuis voor voeden goed, Geschikt voor GMP Norm.
  • Hetnauwkeurige servo stappen. De machine keurt Servomotor voor het Lopen goed. Zo zal de en snelheid die meer nauwkeurigheid zijn aanpassen lopen.
  • De machine is het uitgeruste Dubbele Verzegelen maakt Verzegelen Perfect, geen trog van de luchtlooppas de verbinding.
  • Geheel Lichaamsroestvrij staal met Flexi-Glazen. Betere Verschijning.

 

Hoofd Technische Gegevens:

Punt Gegevens
Snelheid (Standaardplaat 80mm×57mm×3) 60-130cut/min
Capaciteit 10800-32400strip/hour
Werkingsgebied 20-250 mm
Max. die Gebied vormen 260*250mm
Max.Depth 12mm
Het voorverwarmen van Macht 2KW (×4)
Hitte - het verzegelen Macht 3KW
Servomotormacht 0.75KW X 2
Hoofdmotor 1.5KW
Macht en e-Consumptie 380V in drie stadia 50HZ (220V 60HZ) 14.5KW
Luchtconsumptie ≥0.6m3/min

Verpakking

Materiaal

Pvc 0.25X260mm
PTP 0.02X260mm
Algemene Afmeting 3130×975×1850mm
Grootte na verpakking 3900X1220X2150mm
Gewicht 3000Kg
 

De Verpakkingsmachine van de aluminium Plastic Automatische Blaar, het Pak Verzegelende Machine van de Hoge snelheidsblaar 0De Verpakkingsmachine van de aluminium Plastic Automatische Blaar, het Pak Verzegelende Machine van de Hoge snelheidsblaar 1De Verpakkingsmachine van de aluminium Plastic Automatische Blaar, het Pak Verzegelende Machine van de Hoge snelheidsblaar 2De Verpakkingsmachine van de aluminium Plastic Automatische Blaar, het Pak Verzegelende Machine van de Hoge snelheidsblaar 3

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.