Bericht versturen
Huis > producten > Vloeibare Flessenvullenmachine >
Precision 16 Nozzle Bottle Filling Machine 6 Kw Stroomverbruik < 1% Vullingsnauwkeurigheid

Precision 16 Nozzle Bottle Filling Machine 6 Kw Stroomverbruik < 1% Vullingsnauwkeurigheid

16 Flesvulmachine met spuitstuk

6 kW flessenvulmachine

Flessenvulmachine met < 1% vulnauwkeurigheid

Place of Origin:

China

Merknaam:

LTPM CHINA

Certificering:

CE

Model Number:

LineaFill-Series

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productgegevens
Vullende Pijp:
16
Energieverbruik:
6 kW
Oorsprong:
China
Volledige nauwkeurigheid:
< 1%
Luchtdruk:
0.6mpa
Algemene afmeting ((L*W*H):
2450 x 800 x 1650 (mm)
Gewicht:
700 kg
Verpakkingsmateriaal:
Glas/Plastiek
Productbeschrijving

Productbeschrijving:

Het vulbereik van deze machine is ongelooflijk flexibel, met een bereik van 50-5000 ml, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan producten.Deze machine kan het gemakkelijk aan.De totale afmetingen van de vloeibare flessenvulmachine zijn 2450 X 800 X 1650 (mm), waardoor deze een compacte en efficiënte aanvulling is op elke productielijn.

De vloeibare flessenvulmachine is ook uitgerust met 16 vulnootjes, waardoor meerdere flessen tegelijkertijd snel en efficiënt kunnen worden gevuld.Dit maakt het een ideale keuze voor fabrikanten die grote hoeveelheden producten snel en efficiënt moeten produceren.

Deze machine is perfect voor gebruik in een breed scala van industrieën, waaronder voedsel en drank, cosmetica en farmaceutische producten.Of u glasflessen moet vullen drank vulmachine of plastic containersDeze machine is een uitstekende keuze. Het is ongelooflijk gemakkelijk te gebruiken, en de geavanceerde functies maken het een betrouwbare en efficiënte keuze voor elke productielijn.

De vloeibare flessenvullingsmachine is ook uitgerust met een flessenvullings- en dopmachine, waardoor deze een veelzijdige en efficiënte keuze is voor elke fabrikant.Met deze functie kunt u uw producten snel en efficiënt vullen en bekleden, waardoor de hoeveelheid tijd en arbeid die nodig is om uw producten te produceren, wordt verminderd.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte automatische waterflesvulmachine, is de vloeibare flesvulmachine een uitstekende keuze.compacte afmetingenOf u nu glas of plastic containers wilt vullen, deze machine is een uitstekende keuze voor elke fabrikant.

Precision 16 Nozzle Bottle Filling Machine 6 Kw Stroomverbruik < 1% Vullingsnauwkeurigheid 0

Kenmerken:

  • Productnaam: Vloeibare flessenvulmachine
  • Luchtdruk: 0,6 MPa
  • Vullingsbereik: 50-5000 ml
  • Gewicht: 700 kg
  • Structuur: Roterende
  • Energieverbruik: 6 kW

Deze flessenvulmachine is ideaal voor het vullen van sapflessen en andere vloeistofcontainers.met een gewicht van 700 kg en een draaiende structuurDeze machine is zowel robuust als efficiënt en heeft een vermogen van 6 kW.

 

Technische parameters:

Stroomvoorziening 220/380V
Verpakkingsmateriaal Glas/plastiek
Gewicht 700 kg
Energieverbruik 6 kW
Structuur Roterende
Specificatie CE, GMP, SGS, BV
Volledige nauwkeurigheid < 1%
Volledigend mondstuk 16
Oorsprong China
Algemene afmeting ((L*W*H) 2450 x 800 x 1650 (mm)
 

Toepassingen:

De vloeibare flessenvulmachine van de LineaFill-serie heeft een energieverbruik van 6 kW en een roterende structuur met 16 vulnootjes.De machine kan worden gebruikt voor het vullen van verschillende soorten vloeistoffenDe veelzijdigheid van de machine maakt het een uitstekende keuze voor bedrijven die verschillende soorten flessen met verschillende vloeistoffen moeten vullen.

De producttoepassingsmogelijkheden van de LineaFill-serie vloeibare flessenvulmachine zijn enorm.zoals sapDe machine kan worden gebruikt in industrieën als voedsel en drank, farmaceutische producten en cosmetica.Het is ook geschikt voor bedrijven die flessen in verschillende maten moeten vullen, waardoor het een ideale keuze is voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen.

De scenario's voor het gebruik van de vloeibare flessenvulmachine van de LineaFill-serie zijn talrijk.De machine is ook ideaal voor bedrijven die grote hoeveelheden gebotteld water en andere dranken producerenDe machine kan worden gebruikt voor het vullen van flessen van verschillende groottes, waardoor het een uitstekende keuze is voor bedrijven die verschillende soorten flessen moeten vullen.Dit maakt het een uitstekende keuze voor bedrijven die flessen snel en efficiënt moeten vullen..

Kortom, de LineaFill-serie vloeibare flessenvulmachine van LTPM CHINA is een uitstekend product voor bedrijven die flessen met verschillende soorten vloeistoffen moeten vullen.efficiëntHet product is gecertificeerd en voldoet aan de vereiste kwaliteitsnormen.En de leveringscapaciteit is hoog., waardoor het een uitstekende keuze is voor bedrijven die regelmatig flessen moeten vullen.

 

Ondersteuning en diensten:

De vloeibare flessenvulmachine is een product van hoge kwaliteit dat is ontworpen om aan de behoeften van zowel kleine als grote bedrijven te voldoen.Onze technische ondersteuning is beschikbaar om u te helpen met eventuele vragen of vragen die u heeft over de werking van de machineWij bieden een reeks diensten, waaronder:

  • Installatie
  • Onderhoud
  • Reparaties
  • Opleiding

Ons team van ervaren technici is uitgerust om elk probleem op te lossen dat zich kan voordoen met uw vloeibare flessen vulmachine.We streven ernaar om snelle en efficiënte service te bieden om stilstand te minimaliseren en ervoor te zorgen dat uw bedrijf vlot verlooptNeem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze technische ondersteuning en diensten.

 

Vragen:

V: Wat is de merknaam van deze flesvulmachine?

A: De merknaam van deze machine is LTPM CHINA.

V: Wat is het modelnummer van deze flesvulmachine?

A: Het modelnummer van deze machine is LineaFill-serie.

V: Waar wordt deze flesvulmachine geproduceerd?

A: Deze machine is gemaakt in China.

V: Heeft deze flesvulmachine certificaten?

A: Ja, deze machine heeft CE-certificering.

V: Wat is de minimale bestelhoeveelheid voor deze flesvulmachine?

A: De minimale bestelhoeveelheid voor deze machine is 1 set.

V: Wat is de prijs van deze flesvulmachine?

A: De prijs van deze machine is onderhandelbaar.

V: Hoe is deze flesvulmachine verpakt?

A: Deze machine is verpakt in een houten kast.

V: Wat is de levertijd voor deze flessenvulmachine?

A: De levertijd voor deze machine is binnen 35 dagen na ontvangst van de aanbetaling.

V: Wat zijn de betalingsvoorwaarden voor deze flesvulmachine?

A: De betalingsvoorwaarden voor deze machine zijn 30% TT als borg en 70% vóór verzending.

V: Wat is de leveringscapaciteit van deze flesvulmachine?

A: De capaciteit van deze machine is 25 stuks per maand.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.