Bericht versturen
Huis > producten > De Machine van de Softgelinkapseling >
Ltrj-250 Automatische Paintball-Machine Volledige Productregel

Ltrj-250 Automatische Paintball-Machine Volledige Productregel

het inkapselen van machine

de zachte machine van de gelinkapseling

Plaats van herkomst:

China

Merknaam:

LTPM China

Certificering:

CE, GMP

Modelnummer:

Ltrj-250

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productgegevens
Vullende Waaier:
0-2ML
Macht:
16.5Kw
Pijlerhoeveelheid:
20pcs
Omwentelingssnelheid:
0-7r/min
Voeding:
380V 50Hz in drie stadia (facultatief)
Hoofdmachinegewicht:
600Kg
Productbeschrijving

LTRJ-reeksen Paintball-Machine

(Zachte gelcapsule die en het vullen machine vormen zich)

Productomschrijving

 

Toepassing en Gebruik:
De machine van de Softgelinkapseling kan de olie quantificationally inspuiten, mengt opschorting en deegachtige massa in de capsule om allerlei softgelinkapseling met verschillende grootte, vorm en kleur te vormen. Wegens de verdiensten van hoge snelheidsdesintegratie, gemakkelijk tot mondeling, moeilijk aan oxygenatie, gemakkelijk op te slaan en te nemen, wordt de softgelinkapseling ingestemd met door more and more klanten. Ten gevolge van de hoge productiviteit, die wordt de kwaliteitsstabilisatie, hoog afgewerkt producttarief precies laden, het goedgekeurd door more and more fabrikanten en op het gebied van geneeskunde, gezondheidsproducten, schoonheidsmiddel en spel-kleur bal etc. gebruikt.
Dit product heeft provinciaal-vlakke schatting van nieuw product overgegaan en de certificatie van de EU keurde twee punten van octrooitechnologie in goed productie met uitstekend vakmanschap.
Featuer:
 • De sterke productcapaciteit, het kan 600 miljoen korrels (de ovale vorm van No.8, 3 revoluties/minuut, 24 uren /dag, 300 dagen/jaar) produceren.
 • Het inspuiten van geneeskundedeel keurt geavanceerd lineariteit drijfsysteem goed, en het zorgt ervoor dat de precisie van het laden en het vullen minder dan 2% is.
 • Het tarief van het capsulepakket is tot 98%.
 • Het gelatinelint wordt gesmeerd door de fijne technologie van de olielevering om de consumptie van smeringsolie te verminderen. Het lint wordt gesmeerd door plantaardige olie, zodat is de geproduceerde capsules vrij van was.
 • Hoog - keurt het eerbiedige materiaal van de kwaliteitscapsule die voedseltransportband goed door Amerikaans FDA, zonder vergift en adhibition wordt gemachtigd en gemakkelijk schoon te maken.
 • De geoptimaliseerde ontworpen vorm wordt gemaakt van hoogte - de legeringsmateriaal van de kwaliteitsluchtvaart door het proces van de hoge precisie numerieke controle om de levensduur van de vorm te verzekeren.
 • De geavanceerde proces en assemblagetechnieken maken de volledige stabilisatie van de toestellenkwaliteit, het hoge het werk tarief, en de goede vormpil.
 • Keur automatisch systeemproject van het leveren van capsule en materiaal goed om de arbeidsintensiteit van arbeiders te verminderen en de werkomgeving te verbeteren, die met het vereiste van GMP overeenstemt.
 • Het vloeibare niveau in de gelatinedoos wordt gebepaald automatisch in de constante positie, en de matervertoning Celsius de dikte van rubber, die in aanpassing gemakkelijk en nauwkeurig is.
 • Het vermogen van hoofdmotor is 1.5KW, die het fenomeen van ontoereikende drijfmacht kan vermijden wanneer de inhoud eerder dik is (neem bijvoorbeeld model 185).
 • Keur de niet-giftige materialen aan menselijk lichaam of nu dalende kwesties in geneeskundevloeistof in deze machine en geneeskundevloeistof, en de het raken delen voor gelatine goed.
 •  
Hoofd Technische Gegevens:
ITEM/MODELLtrj-110Ltrj-180Ltrj-200Ltrj-250
Roterende snelheid van matrijzenbroodje0-4rpm0-5rpm0-5rpm0-5rpm
Het leveren van Volume voor het pistool van de stroom enig-pijler0-1ml0-2ml0-2ml0-2ml
Verschil onder het vullen van volume±2%±2%±2%±2%
Macht voor gehele machine4KW6.5KW7.5KW16.5KW
Pijlerhoeveelheid8121220
Contourgrootte600×850×1650mm790×920×2100mm1500×1150×2000mm2300×1275×2400mm
Gewicht van gehele machine650Kg980Kg1050Kg2800Kg

 

Verwante Producten

 

zachte gelatine die machine.jpg inkapselen
 
 

Geëindigd - producten

 

5.png1.png2.png3.png
 
 

Workshop

LTRJ-6.jpg
 
 
LTRJ-7.jpg
 

Bedrijfsinformatie

bedrijf information.jpg

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Farmaceutische Verwerkingsmachines Leverancier. Copyright © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.